Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett förslag eller tanke som jag hörde


Alkohol är ett lösningsmedel !


Det löser upp familjer och äktenskap!
Tar bort lycka, trygghet, framgång, intimitet och kärlek!
Tar även bort visioner, hopp och ekonomiska tillgångar, -
Och till slut, den fysiska hälsan!
Det enda alkohol inte kan lösa är problem!




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 1972 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-24 19:23



Bookmark and Share


  objekt3
löser även fett
2011-12-24

  Larz Gustafsson VIP
Bra skrivet!
2011-12-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO