Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nummer ett


I drömmen är
Du nummer ett
Numer ett
Numero uno

I drömmen är du här
Så lätt
Ligger tätt
Blodet pulserar mot din sida

Och din sida
Dina ögon ditt leende
Ditt sätt
Gör att allt känns rätt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-10 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO