Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torra tårar


visst blir det fint
visst blir det bra
men ibland
snälla du
förbannade verklighet
jag gråter torra tårar
hur kunde jag
ännu en gång
bara tro och va glad
men vet ni vad
jag har nya krafter
minst tusen pussar
fina kärleksmissiler
lägg mig i dig
låt allting vara
i min rena nakenhet
i en kvinnas totalt
slitna sken




Fri vers av Marvin
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-10 18:15



Bookmark and Share


  millionflame
fin text!
2011-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin