Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läs den


LÖPELD

handen i kroppen
en atombomb i det redan påtända helvetet


ute regnar det
ett snöfall en löpeld smälter allt
som placerats noga runt det som är
min kropp




Fri vers av umpaa
Läst 457 gånger
Publicerad 2006-01-08 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

umpaa