Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag trodde på dig


Men snälla vän
varenda ögonblick
varje riktning
din lena förlorade doft
sitter så djupt
sorgligt visset
graverat i mig
mycken konst
att förstå
och inse
en viss sanning
tilltalar
mig




Fri vers av Marvin
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-11 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin