Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vISST är livet underbart


när du sitter där
din finaste rara vän
när du inser
det finns bara en
när stjärnorna
är mer än andra
när du grubblar
ler och gråter
och vet
du blir galen
i din
oändlighet




Fri vers av Marvin
Läst 141 gånger
Publicerad 2011-09-11 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin