Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner igen dig

för vi har mötts på en gång förut du och jag, för längesedan
Ja, och jag kommer ihåg det som om det vore igår
För det var när du bara skrattade så gott, med ditt underbara skratt
som jag också bara började skratta
Och då vi till slut bara stod där som två lyckliga fånar som skrattade ikapp åt varandra
Kommer du ihåg nu, eller
Ringer det någon klocka?!

Jasså, inte

Ja, jag känner igen dig i alla fall, hur som helst...

Ken Cassel
11/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-11 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel