Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vattnet följer


en famn
jag faller
tyst
ingen säger
något
en skymning
helt
total
bara längtan
viskningar
av det
som
aldrig
var




Fri vers av Marvin
Läst 133 gånger
Publicerad 2011-09-11 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin