Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vandrar


i en ocean
av tyngda tårar
ett förlorat liv
av klippta vingar
av oförmåga
att känna
att ta
en gata
med gränder
fina damen
du blev min
vi kändes
så oerhört
vackert fint
lite blyg
lite försynt
lite nyfiken
du tog mig
jag älskade
så varsamt
så viljelöst
med dig




Fri vers av Marvin
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-11 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin