Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tavel avel




Politikern

Gjorde en tavla

Och se

Den höll sig inte ens inom ramarna….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 119 gånger
Publicerad 2011-09-11 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO