Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag skrev till dig en liten symfoni

som talar om hur mycket som du bara betyder för mig
Skulle du då, bara ta emot all den kärlek som jag bara skulle ge till dig i den
med öppna armar
då du bara skulle skina upp strålandes glad

Om jag skriver om dig i mina memoarer, om att det alltid har varit du
Du ingen annan
Den enda som jag har älskat igenom livet
Skulle du då, bara hjälpa mig att skriva färdigt boken, genom att servera mig några koppar varm choklad
Och när det bara blir riktigt varmt och hett inom mig, så torkar du mer än gärna
bara bort svettdropparna ifrån pannan
I alla fall någon gång då och då, vart annan

Om jag nu bara kan bedyra för dig, om att du är drömkvinnan på min jord,
och att jag inte vill ha någon annan
Vill du då bara hjälpa mig, lite grann
Hjälpa mig att försöka lyckas skriva ner all den kärleken, som jag nu bara vill ge till dig i min nya bok
Och då i hopp om att allt det som jag bara skriver ner, ska med tiden bara bli helt sant

Vill du, eller vill du inte det
Ja, det är det som är den stora frågan...

Ken Cassel
11/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-11 18:34



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så fina rader. =)
2011-09-12

  Ninananonia VIP
Den här var fin..mycket fin :)
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel