Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstigt med dessa ord



Förrätt är en rätt före den rätt man skall äta
Efterrätt är en rätt efter rätten som man nyss åt
Förtält är ett tält före tältet
Förfest är en fest före festen
Efterfest = knulla och vara bakfull





Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-11 19:27



Bookmark and Share


  Anna*
Jasså? Är det vad efterfest betyder?
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson