Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kom fram alldeles nyss

och bara öppnade dörren till mitt hjärta, och klev direkt in i mitt liv!
Själv så vet jag inte riktigt vem du är, eller vart du kommer ifrån
Men det gör inte så mycket!
För det första som du ändå bara gjorde var att ge mig en riktig kyss
En riktig slätare, då vi alldeles nyss bara bytte lite saliv
Vilket i sin tur nu bara har fått oss båda två, att börja tänka på lite hyss
För nu så står vi ju bara här tätt omslingrandes, du och jag, öga mot öga, bröst mot bröst
sökandes efter varandras tröst
Och jag måste bara få erkänna att jag tycker att ditt hjärta känns riktigt varmt just nu
och att det är riktigt sött
För det sista som det tycks vara just nu medan det bara slår är dött
Ja, riktigt tufft tycker jag faktiskt att det är
Och om du bara frågar mig, så är jag nog redan i dig lite kär…

Du kom fram alldeles nyss…

Ken Cassel
11/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-11 20:13



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja den var härlig Ken :)
2011-09-12

    livspoesi
vackert!
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel