Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar




Livet brast

Livet gav oss händer

vi hörde ihop

livet brast

du och jag

främlingar

som om vi

aldrig 

känt

varandra




Fri vers av Maiah VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-11 22:21



Bookmark and Share


  Anna*
Enkelt och snygg sammanfattning av något svårt! Applåder
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP