Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

missbruk




Ville bara

Han ville bara ljuga

för sig själv

men han dödade

oss

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-11 22:27



Bookmark and Share


  Anna*
Åh, så sant som det är skrivet! Applåder
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP