Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Projekt

 

det är synd att inte klaga

vi åker i åttor

runt våra blivande kroppar

 

när rörde du vid min kind senast

jag ville säga dig något

innan det blev helsvart

av bara andetagen

 

dina solglasögon filtrerar bort mig

helt selektivt

skadlig strålning säger du

 

min obscena hållning börjar bära sig

dörrvakterna vinkar in mig nu

jag har fått din tatuering i gåva

nu är det du som är anonym

 

kanske vill jag förflytta mig i riktning

bort från dig

hur många riktningar finns det

alla är tagna säger du

 

om ditt erbjudande står kvar

bockar jag i rutan

för avbeställer

 

Det låter hjärtlöst säger du

tycker du säger jag

och slår upp lexikonet

du står där




Fri vers av cilax VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-12 16:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ibland måste man avbeställa. Även om man redan betalt fakturan. Och inte får pengarna tillbaka.

Jobbigt bra. Så är det.
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt