Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snacket går på stan

Jag hörde en historia häromdagen som bara handlar om dig
För snacket går på stan om att du älskar mig
Och alla visste tydligen om det förutom jag
Så när jag fick höra det, så försökte jag först bara skoja bort det
Men innerst inne så rodnade jag, för jag vart glad
Och i mitt hjärta så finns det ju en plats så stor, där en kärlek till en kvinna mer än gärna kan gro
Så risken finns nu att det kanske blir vi två en regnig
eller vacker sommar dag
För nästa gång som vi två ses, så ska jag nog bara gå fram och fråga dig
om du vill följa med mig hem
Och där sen bara fråga om du vill bli min nya hjärtevän?
Undrar om hon nu bara vill det?!

Jag hörde en historia häromdagen

Ken Cassel
12/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-12 17:49



Bookmark and Share


  Seglaren
Ja, du kan ju alltid hoppas. Annars var det bara en bra historia :)
2011-09-12

  Ninananonia VIP
Ja det var en fin historia :) den kanske blir sann en dag :)
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel