Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga kommentarer

är nog den vanligaste kommentaren på den anklagandes bänk världen över
då man som oftast har en advokat
som ska försvara en och föra ens talan i rättssalen
om att man är oskyldig

Ken Cassel
12/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-12 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel