Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där vackra vindar vänder...

 

 

I vindarnas sal

viskar vinden stilla ord

Sakta för den över

i från  land och hav

 

Orden

De som viskats

De som uttalats uti kärlekens namn

 

Hör dem

Lyss dem

Känn dem

 

De smeker stilla 

Likt en stilla vind

Nuddar vid mitt hjärta

Sveper bort all smärta

 

Vandrar runt omkring

Hjälpt av en virvlande vind

 Svävande över land och hav

Långt bort till Vindarnas sal

Där de vackra vindarna vänder

 

Förgyllda vänder de åter

ut i från vindarnas sal

Fyllda med hoppet om kärlek

Smekande oss ännu en gång

 




Fri vers av Anira
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-12 20:04



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Drömmande fint o vackert, att stunden känna denna sång till sig själv..
2011-09-12

  Marja-Liisa Koski VIP
Vackert, så vackert!
ML
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira