Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett förhållande i upphällningen

För det första så måste du sluta upp och vara elak emot mig, innan jag bara kan börja att älska dig, igen, min älskling
Ja, du måste faktiskt först förändras, innan du kan få tillbaka mig till din riktiga hjärtevän
Och vart enda ord som jag säger nu är sant
För varje gång som vi två har möts den senaste tiden, så önskar jag att det bara var jag som försvann
Så varje gång som vi två har möts den senaste tiden, så önskar jag att det bara var jag
som vore i ett annat land
Ja, jag ensam på en öde vit strand tillsammans med vågorna, utan dig!

Ja, jag vet att du kan vara snäll och omtänksam, min älskling!
Men bara om du vill?
Så gör någonting åt det nu då!
Så sitt inte bara där still och sura som om du vore en liten rutten sill
Utan kom hit och ge mig en riktig kram istället
Ja, kom hit och ge mig en jättelång kramaaaaaaaaaaam!
En sådan där som jag alltid fick förut
En sådan där kram som kommer att räcka minst hela dan
En sådan där riktigt kärleksfull kram som jag bara älskar…

Ken Cassel
12/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-12 21:12



Bookmark and Share


  aol
så berörande ömt skriftat vännen,
2011-09-12

  Ninananonia VIP
Berörande Ken... kärleksfullt skrivet..
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel