Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så långt har vi kommit



1600 talet
en del har knappt råd att äta
och vissa gör allt
Äter ”för 10”
Med kostnaden som motsvarar 100
För de har råd….

Hur långt har vi kommit egentligen
Om man hårddrar det…
Var är utvecklingen
Avvecklingen
Så ”långt vi kommit” sen dess

Revolution
Dags att riva ”Bastilien”
UPP på barrikaderna…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-12 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO