Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten kärlekssaga!

Han satte sig på tunnelbanan bredvid ett ledigt fönster, så som han alltid brukar göra
fem dagar i veckan vid samma tid
För vecka in och vecka ut, så följde han alltid samma tråkiga mönster
utan några som helst större förändringar när han åker till sitt jobb
Men en dag så hände det någonting?
Jo, för vid Gullmarsplan så klev det på en vacker förtjusande kvinna som satte sig alldeles bredvid honom
och bara luktade gott
Och lyrisk som han bara blev, så sa han till henne vad han tyckte om henne
Och det var då som han bara fick lite lycka på sin lott
För nu så har de varit tillsammans i ett bra tag, då hon numera bara väntar lite smått
Och det kan väl inte bli så mycket bättre än så?
Kort och gott!

Ken Cassel
13/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-13 16:41



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
den var söt!
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel