Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis som du

Jag är inte mer än en människa som har känslor precis som du
Och sen spelar det ingen roll om du är en kille eller en tjej
För känslor kommer och går
Och känslor inom en sätter alltid sina spår
Så ibland så skrattar jag
Och ibland så gråter jag
I vilket fall som helst så behöver jag bara titta på mig själv i spegeln
för att se hur jag egentligen mår…

Jag är inte mer än en människa som har känslor precis som du

Ken Cassel¨
13/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-13 18:00



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Ja alla har vi dem... känslorna... mer eller mindre.. :)'

Fina tankar.. :)
2011-09-13

    Birgersdotter VIP
som vi alla har..bra skrivet
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel