Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En redigerad repris ifrån noll åtta


Inga moln på min himmel idag

då solen skiner så vackert och gör mig så otroligt glad
Så därför så tröstäter jag en vaniljstrut med choklad med mycket strössel på, eftersom jag ändå bara är ute och svävar i det blå
Bara dansar lite lätt fram tassandes på tå
Har egentligen inget riktigt mål
Är bara ute och går
Promenerar lite

Ja, jag möter min nya dag med ett leende mot alla som jag stöter på
Bockar och bugar samtidigt som jag frågar dom alla
hur de bara mår
Hoppas att allt bara är bra
Och om jag genast då får tillbaka ett litet leende, så blir jag genast ännu mera glad
Ja, det som gör att det känns som om jag bara får ett starkare självförtroende
då hela livet bara leker…

Inga moln på min himmel idag

Ken Cassel
13/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-13 18:45



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Vilken härligt lycklig dikt...blir glad av den!
2011-09-14

  Mats Henricson
det måste ha varit en vacker dag, härligt med lite glädje någon gång !
2011-09-13

  Ninananonia VIP
:) Härligt Ken!
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel