Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormen Katja är visst på väg ingåendes

med fart och fläkt
Och vad som sägs så ska hon visst vara lite otäck
Ja, bara kunna få ett och annat träd att ge vika och blåsa bort med vinden
helt puts väck
Så när Katja kommer hit, så lär hon bara göra ett och annat litet bussträck
för oss alla
Bara klä av oss alla lite nakna med regn och rusk

Står verkligen regn och rusk med på listan?

Låt mig få titta efter lite!
Eh, ja!
Käck

Ken Cassel
13/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-13 19:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Katja som är ett så vackert namn!
2011-09-13

  Ninananonia VIP
Det låter inte mysigt.. :)
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel