Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet tillbaka


jag hatar ordet måste men
jag måste bli av med dig

minnet av dig
bilderna på dig
din doft på min kudde

jag kan kasta örngott
jag kan kasta bilder
men jag kan inte kasta dig ur hjärnan

jag vill inte glömma
jag gillar inte "glömma"
men minnet av dig står mellan mig och livetoch jag vill förbi
eller genom
in till livet igen
andas igen
bli en människa igen
och om jag inte kan glömma vet jag inte hur

det gör ont att du fick mig att hoppas

det gör ondare att du får mig att ångra

ångra sex månader av livet




Fri vers av Shininkagemusha
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-13 21:41



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Jag kan aldrig komma undan minnet av dig.
Men jag kan ställa det i hyllan under "erfarenhet"...
Skrev jag någon gång i historien...
-
Jag märker hur oerhört mycket du vill säga men att något hindrar orden så att de liksom bara sipprar fram...
Vilket gör att du inte når hela vägen.
-
Nå, se det skrivna som en skiss till något större. Som du kan skriva när du fått "det hela" på armlängds distans...

Best Regards
Ola Hg
2011-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Shininkagemusha
Shininkagemusha