Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och Xxxxxxx, kanske vet du...?


Jag hade bestämt mig...


Jag hade
Bestämt mig
Den där kvällen
När jag var
Med henne
Som inte var du
Men som heller
Inte var hon

Jag hade
Bestämt mig
Tagit steget
Var säker
Att jag skulle
Satsa allt
På dig
Inte på henne
Som jag var med
Den kvällen
Inte hon
Jag gick till
Sen
Jag hade
Bestämt mig
För att gå
Till dig

Jag hade
Bestämt mig
För att ge dig allt
Bli den som
Gav dig trygghet
Gav dig närhet
Bli den
Jag ville bli
För din skull

Jag trodde
Att jag visste
Att du också
Hade bestämt dig
För att följa
Min vindlande väg
Så långt benen bär
Så långt vägen når
Till vägs ände

Men något hände
I din värld
Och vägen blev plötsligt
Så ödslig
Så lång
Så mörk
Så ensamt att gå två
På min väg
Utan hoppet
Att du leende väntar
Vid grinden
Efter nästa krök

Jag hade
Bestämt mig

Och min vän
Om du någonsin
Ångrar dig
Om du säger
Att du vill göra
Min väg till din
För stöd
För lycka
För att dela
Ont och gott
I livet

Låt mig få veta
Berätta för mig
Ge mig ett tecken
Tala till mig
Skriv ett brev

För om du kommer
Har jag bestämt mig

För dig…



TT

© 2011




Fri vers av TT
Läst 386 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-14 09:31



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Oj vad den berörde mig...
2011-09-22

  Anna*
Må alla kärleksförklaringar och visshet om detta komma henne till del =0)
2011-09-15

  Magnus P.
Oj vad stark text.
Berörde mig ordentligt.
Fick rysningar.

Stor applåd!
2011-09-15

  wildah
Hoppas hon läser här!
2011-09-14

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skrivet och beskrivet. =)
2011-09-14

  Mona Drugge
Fin förklaring kring saknad..
2011-09-14

  Ninananonia VIP
Fint att veta..känna så.. :)
2011-09-14

    Yarissa VIP
Fint beskrivet
2011-09-14
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT