Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk att fett kan vara så vackert!

Ett par fagra kvinnobröst

Ken Cassel
14/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-14 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel