Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inga garantier för Saabs överlevnad längre

Så Saab ligger nu riktigt illa till
Hallå!
Är det någon här som bara vill köpa bilföretaget
Ta över det
Om du gör det så kan du få det för en struntsumma om du vill
Bara du ser till att jobben stannar kvar här i Trollhättan

Det finns inga garantier för Saabs överlevnad längre, då den länge nu bara har dragits med ett dåligt rykte
SAAB
Skrota Aset, Annars Byt
Men inom snart så lär vi få svar om företaget kommer att finnas kvar i huvudtaget
eller om det bara skrotas och går i konkurs
Personligen själv så tror jag att det bara är färdig kört
Konkurrensen är allt för tuff
Men jag kan ha fel
För kanske kineserna kan köpa upp det och ge det en liten knuff
Och då förhoppningsvis i rätt riktning

Själv så har jag ägt en Saab en gång i tiden
En sådan där med rattväxel på
Och det var inget större fel på den
Men det var då det
Ja, för det var för jätte längesen…

Ken Cassel
14/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-14 15:47



Bookmark and Share


  Seglaren
Det är nog kört för Saab. Dags att parkera för gott.
2011-09-14

  Elwania
jag har haft mången saab i mina dar.
jag minns när jag var yngre på 80-talet satte jag aldrig på några vinterdäck framhjulsdriven och stadig en utmärkt vinterbil
2011-09-14

  aol
hade en tvåtaktare, en gång pedalen satt mitti, ler 60talet
2011-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel