Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan

det tomma
det tysta
det hårda
det onda
det som jagar mig
det hemska som jagar mig
får tag på mig
kastar sig över mig
kväver mig
det som krossar mig
som plockar isär mig
det som bara är när jag är ensam
när jag är som minst
som svagast
som räddast
det tomma
det tysta
det värsta

mardröm




Fri vers av vitsomsnö
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-14 20:28



Bookmark and Share


  Maximillixen
usch och fy. Du beskriver det väldigt bra.
2011-09-16

  Kalle.O
Det tomma och tysta är enligt mig det värsta...
Vackert!
2011-09-14

  jojanni
bra beskrivet :)
2011-09-14

  jojanni
ja usch... :)
2011-09-14

  Larz Gustafsson VIP
Det onda är besegrat. Den segern kan man av nåd få leva i.
2011-09-14
  > Nästa text
< Föregående

vitsomsnö