Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är nog inte jag som kan rädda dig nu, även att det känns som att jag är den enda som kan det.


Förlamad

Förlamad för någon annan
Kan inte finnas till fast jag vill
Får inte lyssna fast jag gör det
Du ser mig i ögonen samtidigt som du springer bort
Kan se dig men får inte bära dig
Ser dig men står bara
Vet bara
Förstår bara
Ser dig som människa
Unik
Stark
Modig
Men just nu skör
Det enda jag vill är att finnas
Men jag får inte
Det går inte
Jag distraherar dig
Får dig att längta
Får dig att vilja mer
Vi är inte vänner
Vi blev ingenting
Tillslut
Varken vänner
Fiender
Eller själsfränder




Fri vers av vitsomsnö
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-17 22:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som en klocka. Bra.
2013-10-17
  > Nästa text
< Föregående

vitsomsnö