Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem ska du bli?

En gång för länge sen...
Så var den här tjejen bara en liten förvirrad flicka
Med en enda dröm
Bli något

När jag tittar på mig själv i spegeln
Så brukar jag alltid undra
Vad menade jag med något?

Menade jag en läkare
Som räddade liv varenda dag
Men som aldrig lyckades få liv i sitt eget

Menade jag en sångerska
Som alla såg som en idol
Men som led utav både anorexia och drogmissbruk

Menade jag en miljonär
Som kunde göra precis vad den ville i livet
Men som ändå dog ensam utan en enda anhörig



Jag kommer nog aldrig veta vad detta något är
Mer än att det är något som aldrig kommer bli perfekt

Men det är lugnt
För då vet jag att det är något jag kan bli




Fri vers av MM
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-15 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MM
MM