Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nedsupne alkoholisten säger trött till sig själv


Jag löser nog inte några av mina problem genom att

dricka upp det här

sexpacket med starköl

Om såvida inte alla problemen bara ligger därnere

på botten av dom

Vilket jag misstänker att de gör

Ja, så det är väl bäst att jag nu bara dricker upp

dem alla, för att bara titta efter…

Ken Cassel
15/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-15 15:11



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Lite sorglig..men kanske är det så att den som dricker öppnar sitt hjärta endast när den dricker... ?
2011-09-15

  Seglaren
Haha!
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel