Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer än bara en vän

 

 

 

 

en efter en
träffar alla någon
någon som är mer än en vän
själv är jag fortfarande ensam
mer nu än någonsin förut

jag har börjat tala med mig själv
för det finns ingen vid min sida
men ärligt talat så är jag trött på att lyssna
så jag lever numera mest i tystnad

jag funderar på att försvinna
på riktigt
att alla en dag ska vakna
utan ett spår av min existens

några dagar skulle hinna passera
innan någon frågade vart jag tagit vägen
varpå en annan rycker på axlarna
och sedan låter sina liv rulla på som vanligt

men hur jag skulle försvinna
eller vart jag skulle bege mig
har jag ingen aning om
men det spelar mig ingen roll
för jag känner mig redan försvunnen
här inom mig

född att vara nummer två
jag är den som aldrig blivit vald av andra
aldrig nummer ett
jag är redan borta

och alla har vi våra öden

det här är mitt

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 597 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-09-15 19:37



Bookmark and Share


    LitenOskyldig
"jag funderar på att försvinna
på riktigt
att alla en dag ska vakna
utan ett spår av min existens"

Jag kan också känna sådär Nicklas. Men... jag skulle aldrig göra det och det hoppas jag att du inte heller kommer att göra. Någonsin.
2011-10-02

    Silverstjärna
Det kanske är så att oturen har kommit
dig för nära.

lyckan kanske väntar bakom det svarta.
Sluta aldrig tro.

För någon kommer du vara nummer ett.
Vissa saker tar bara så lång tid.
Tvivla inte, försvinn inte.
Jag är säker på att du målar
någons värld vacker.

Du skriver underbart.

I poesi är du nummer ett.
2011-09-20

  VampyrÄngel
Du skriver så himla bra.
Ledsamt, men fantastiskt.
2011-09-19

  Frittsofa
Dina ord berör mig direkt. Jättebra formulerat!
2011-09-17

  Undine
Tydligt, avskalat budskap som berör.
2011-09-17

    Ninni
bokmärke & applåd !
2011-09-17

  Micky
aj, det gör ont att läsa dina ord!
du berör på ett smärtsamt sätt.
<3
2011-09-16

    ej medlem längre
Då är vi två.
Två nummer två.
2011-09-16

  Baystream
gillade verkligen stycket om att Tala med sig själv, men att inte ens Jaget orkar lyssna. Bra.
2011-09-16

  sockerspöket
Dina ord sticker med sin smärta. De känns och man blir lite rädd.
2011-09-16

  Fru Intighet
Du är aldrig ensam,
jag finns för dig.
Som din vän,
och jag hoppas innerligt att det duger.

Och du får inte försvinna,
aldrig.


Och du skriver så fruktansvärt fint,
det ska du veta.
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP