Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjällvägar



Man talar om fjäll
Och fjällvägar
Men min fjällväg leder
Till
Dej

Alla gånger




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-16 05:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En väg till fjällan med andra ord.
2011-09-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO