Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...hemskt att behöva känna så här...


Det värsta...


Det värsta är
Att om jag
Träffar dej ikväll
Kommer jag
Att säga
Som förut
Att jag bara
Vill vara din vän
Inte din man

Det värsta är
Att jag vet
Att om vi möts ikväll
Kommer jag inte
Att stå för
Det jag känner
För dej
Och det värsta
Av allt är
Att jag vet det
Redan nu

Det värsta är
Att jag vet
Att om jag träffar
Dina vänner ikväll
Kommer jag ändå
Inte att säga dem
Att det är dej
Jag söker

Det värsta är
Att om vi träffas
Kommer du
Att ignorera mig
Gå din väg
Be mig
Lägga ner
Om jag säger
Som det är
Att jag
Tycker om dej

Det värsta är
Att jag hoppas
Att du inte är där
För då
Kan jag ju hoppas

Några dagar till...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-16 08:31



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande...
2011-09-19

  wildah
Men TT du får väl skriva till henne då som en plan B!
2011-09-16

  M_Franke
Dina sorgsna kärlekstexter berör mig så djupt in i själen, alldeles strålande vackert och samtidigt känner jag att det gör ont, att du, som du skriver, ska behöva känna såhär
2011-09-16

    ej medlem längre
Det värsta...med dina texter är att de är så underbara att man bara vill ha mer och mer av dom!
2011-09-16

    Yarissa
Mycket bra beskrivet!
2011-09-16
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT