Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fler flickor än pojkar

Att det föds klart mycket fler flickor än pojkar världen över, kan vi nog alla bara vara överens om
För själv så tycker jag att det bara vimlar av dom
Flickor, tjejer, kvinnnor
Och det till de flesta grabbbars belåtenhet
För hade det varit tvärtom, så skulle säkert vi män bara ha börjat kriga med varandra om de få kvinnornas gunst
För så knasiga är vi män när det bara kommer till kvinnor
Men det ligger väl bara i våran natur antar jag…

Ken Cassel
16/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-16 09:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
nu blev ju kommentaren under till Kyreus och så ska det ju inte vara. urchäkta
2011-09-16

    ej medlem längre
..ja han som var lite för mer ... eller
2011-09-16

    ej medlem längre
det går 0.98 män per kvinna så kampen är stenhård - kul text
2011-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel