Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Wally och hennes Egon Schiele




Wally och Egon

 

Hur kan du vara så av allt

Du har gett Egon hans ögon

Han har gett dig ditt ansikte

Han har inte mer

Wally




Fri vers av cilax VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-16 10:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
med förklaring blev den underbar. vackert om att ge och ta. konst eller kärlek. och.
2011-09-16

    ej medlem längre
Inte för att jag vet riktigt hur eller vad, men jag tar åt mig..
2011-09-16
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt