Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kraftigt redigerad repris ifrån noll åtta


Ninja krigarna!

Krigarna i helt svart slåss som oftast bara i mörkret när det är natt
För som en skugga i fullmånens sken så smyger de sig alla bara fram lika smidigt
som om var och en av dom vore en liten katt
Som om de alla bara vore som små vålnader
För varje gång som de bara går till attack så blir fienden alltid lika förvånade
Överrumplade
Vart kom de där ifrån
Så där står de nu bara helt nakna och och känner sig lika dumma som om de bara vore några små trötta fån
Och så fort ninja krigarna bara har oskadliggjort fienden, så försvinner de lika fort som de bara kom
Och det i skymundan under ett av mörkrets mörka moln, som bara skymmer fullmånens gula sken till blod
Så när de lämnar fienden bakom sig så är fienden så pass skadade och satta ur spel att deras blod numera
bara flyter fram som en syndernas flod….

De är Ninja krigare!

Ken Cassel
16/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-16 10:53



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härligt Ken... Ja, jag minns filmer man sett med dessa Ninja krigare..
Syndernas flod . ja.. det blir nog syndernas hav denna gång..?

De är fantastiska.. :)

Kul dikt...
2011-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel