Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag som trodde något

Fick för mig något
För när du bara gav mig en liten flört, så vart jag ju bara kär i dig på stört
Nä, ingen tvekan om den saken, då du är lika vacker som en liten ängel
Helt underbar
Och när jag sen bara fick syn på din bak bakifrån, så vart jag ju bara ännu mera attraherad
För nu så kunde jag även känna att emellan benen mina, så hade penisen min blivit riktigt hård ifrån helt slak
Ja, jag hade fått ett stånd
Och det var hur pinsamt som helst, för ack så jag bara bedrog mig
För du var inte ett dugg intresserad av mig
när det bara kom till kritan
Nä, du bara log i all vänskaplig mening emot mig, vacker som du bara är…

Och jag som trodde något
Fick för mig något
Så nästa gång som jag bara får en flört av en förtjusande kvinna, så ska jag bara försöka låta bli
att bli kär i henne på stört…

Ken Cassel
16/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-16 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel