Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om någon bara undrar vart jag är

så är jag bara ute och surfar lite på nätet just nu, då jag sitter framför min dator
och skriver ner några unika rader
som jag sedan bara skickar in till Poeter.Se
Några dikter och alster som jag sen bara hoppas på ska få lite uppmärksamhet
För kanske jag härute på nätet bara kan stöta på, en skrivare vän eller två
För det är då som du på andra sidan tråden just nu bara sitter och läser vad jag har skrivit ner
Är inne på min sida
Och det är då, som jag hoppas att du bara gillar det som du får läsa
För om det är så, så blir jag ju bara glad över att ha kunnat göra min lilla röst hörd
för jag tycker ju om det
Tycker ju om att bara dela med mig
Ja, jag tycker att det alltid är lika kul
Men så är jag också lite störd och beter mig ibland
som en riktig liten nörd
Men så är jag också bara en självlärd poet, som nästan alltid bara vet bäst om allting?
Kan det
Har gjort det
Har sett det
Skriver nu om det
Hoppas sen bara att någon ska tycka om det som de får läsa
För ibland så är jag ju bara ute i det vilda
Och ibland så är jag ju bara ute i mina vildaste fantasier, som ibland bara kan skena iväg
Jätte roligt!
:)

Så om någon nu bara undrar vart jag är, så är jag bara ute och surfar lite på nätet
Så om någon nu bara vill mig någonting, så behöver de bara koppla in sig…

Ken Cassel
16/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-16 13:08



Bookmark and Share


  aol
bra skriftat vännen
2011-09-16

  Ninananonia VIP
:) ja det är sant.. :)
2011-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel