Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

September till November

Sakta men säkert vid denna årstid, så tar hösten bara ett stadigt tag om naturen
när den så varma sommarsolen bara flyr sin kos
För sakta men säkert när kylan bara kommer, så bleknar löven och en och annan liten ros
Ja, de bara vissnar och faller ihop, ända tills de bara ligger i en enda stor hög på marken
och förmultnar tills de blir till jord
Och medan den bara håller på med det, så ligger ju inte vintern långt borta
Älskling!
Fryser du här ute på balkongen?

Ja, lite!

Här
Här, ta på dig den här koftan, så att du inte bara blir förkyld…

Ken Cassel
16/9-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-16 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel