Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

165

Du letade efter stora tecken
något som skulle knuffa ditt liv i rätt riktning
eller återuppliva en död kropp
men du missade fröet som pressade sig igenom jorden
och du glömde att det krävs
165 stycken plastpåsar med blod
för att rädda ett enda människoliv.




Fri vers (Fri form) av Blind Boy Grunt
Läst 344 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-16 17:16



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
orden är starka
bär fröets fyllda styrka
2011-09-20

    ej medlem längre
mycket starkt.
sista tre raderna mycket bra.
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Blind Boy Grunt
Blind Boy Grunt