Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken kommer att segra, den sanna kärleken...


I nöd och lust kommer jag alltid att älska Dig...

Jag ser ut över horisonten och
jag ser att det börjar att mörkna

Min kropp och själ har försvagats
men min tro och längtan har stärkts

Jag har gett upp allt jag förlitat mig på
allt som brann upp
Nu väntar jag på dig och fylls av din närhet

Din kärlek gör att jag orkar ta dem steg som krävs
en dag kommer det att åter bli ljust




Fri vers av marie-helene
Läst 327 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-09-16 22:04



Bookmark and Share


  Armo
Ljuvligt vacker dikt.. så finstämd
2012-01-17

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert och berörande
2011-10-02

  Seglaren
Det är ett löfte om trohet.
Gripande.
2011-09-24

    Birgersdotter VIP
texten griper
2011-09-20

  Tosca
Vackert!
2011-09-20

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-09-20

  Vici
Underbara, ljuvliga ord, fyllda av sprängkraft!
Trots skörheten i kärlet.

Applåd!:-)
2011-09-18

  Ninananonia VIP
:) Vackert... visst gör den det :)
2011-09-17

  Bibbi VIP
Underbart ljuvliga ord.
2011-09-16

  Larz Gustafsson VIP
Paulus skrev att han räknade allt det han tidigare förtröstat på som avskräde.
2011-09-16
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene