Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa saker är inte bara onödiga utan skitnödiga


Ett barn mår fan
Är döende
Får morfin
Men en åklagare gör
Lite mer…
Än man behöver

Försöker sabotera livet och annat
För att ”man ska” eller nåt
Allvarligt på sitt sätt
Men egentligen bara fjant
Ett sätt för att kunna visa
”vem som bestämmer”
Och man tappar ännu mer av
Förtroende för ”statsmakten”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-17 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO