Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det skimrar..


längs ensamhetens stråk
nedåt i skymningens skydd

upplyst med flämtande facklor
mot mitt innersta rum skyndar jag

in till rummet där trygghetens ståldörrar finns
och blytunga väggar stänger ute

här framme i ingenting finns jag
och ballader om kärlek och längtan

mina ögon glittrar
av kärlek och lycka

det skimrar i skenet
av mina tårar




Fri vers av micke marin
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-16 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin