Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kyrkogård

När jag vandrar
och ser
döda kroppar
existerar
aldrig mer
du min hand
en låga
i dess gravsten
ristat
några ord
är det allt
eller blomman
när jag viskar
du finns här
när tåren
nalkas saknad
för evigt
skall du vila
ros av doft
som aldrig var
jag faller
gråter
tusen förlorade
en dåres drömmar
kärlek talar ej




Fri vers av Marvin
Läst 166 gånger
Publicerad 2011-09-17 04:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin