Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG VILL!





Jag vill
gå hand i hand
på solvarm strand
i kärleksland
tillsammans
med dig

Jag vill
sätta bo
en framtids tro
där vi får ro
tillsammans
med dig

Du är
underbar
du är fin
min underbara
Annkatrin

Jag vill
att framtiden är vår
under många
långa år
jag hoppas att jag får
framtiden
tillsammans

med dig!



© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-17 12:54



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Vacker kärleks förklaring bäddat i klingande rim!
ML
2011-09-17

  Cocktail
Vill vill vi mycket...
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten