Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En soffliggare står för dörren


En soffliggare står för dörren
Han flyttar sej inte
Och om du har lite att göra
Så kan du bjuda honom in
Men sen är du fast
För han flyttar sig inte gärna
Och flyttar inte gärna
Han bara flyter….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-18 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO