Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En soffliggare står för dörren IV


En soffliggare står för dörren
Han flyttar sej inte
Förrän han riktat in sej på
En ny soffa




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-18 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO